srbija-dobila-prvi-dtt-pay-tv-servis



Antena Plus je nova usluga Telekom Srbija koja omogućava korisnicima, da koristeći antenu i digitalni terestrijalni signal koji emituje JP Emisiona tehnika i veze, pored postojećih kanala koji su dostupni preko prvog i drugog multipleksa (nacionalni, regionalni i lokalni), prate paket dodatnih premium kanala koji se emituju preko trećeg i dijelom prvog multipleksa.

Ponuda novog TV servisa sastoji se trenutno od 26 TV i 5 radio kanala. Ponuda obuhvata 12 tematskih TV kanala Mitrovićevog Pinka, pet Arenasport kanala, te Minimax, Nickelodeon, FX Film Klub, Agro TV, Ženska TV, Kitchen TV, Hram Televizija, Info na Dlanu i Sve na Dlanu.

Za praćenje usluge Antena Plus usluge korisnicima je potrebna antena i DVB-T2 prijemnik ili CA modul. Mjesečna naknada iznosi 899 dinara dok priključna taksa po pojedinačnom STB/CA modulu iznosi 1.800 dinara.
Share this video :

+ komentari + 2 komentari

5. listopada 2016. u 13:07

Pa za 900 dinara mogu da biram šta da gledam a ne ovu Željkovu nakaradnu televiziju.

5. listopada 2016. u 22:20

Pa oni nisu normalni, samo 899 din. a mogli su zaokružiti i na 900 din, to je džabalesku, hahahaha. pa nikada neću plaćati ovo da bi se gledali stari domaći filmovi i serije koje smo milion puta gledali, a sad treba da utvrdimo znanje, za te pare možemo birati šta da gledamo, što kaže Miša Gitarić......!!!!!!!!!!!!!

Objavi komentar

Hvala sto ste komentirali nas blog posjetite nas opet

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. satelit-antena - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger