Tihi rat: Bitke ispod razine mora na Viasat History

U drugoj polovici svjetskih sila 20. stoljeća natjecala intenzivno političku i teritorijalnu dominaciju. Kao američki i Sovjetski Savez dobije nuklearno oružje, a sa svojim saveznicima i lako bi mogao dovesti svijet do potpunog uništenja. Ove vrlo opasne vojne sastanci, ali začudo nije bilo u ukupnom tajnosti, pod vodom.
Nuklearne podmornice su blokirani u borbi protiv sovjetske mornarice. Njihove ekipe su dužni da tišini - nije mogao reći svoje obitelji kamo idu i što im je činiti. U dubinama oceana, dok su mornari britanskih, američkih i sovjetskih podmornica igrao u prvoj liniji hladnoratovskih igri mačke i miša.
Supersila Hladnog rata su se obvezali da će smanjiti svoje arsenale nuklearnog oružja pod vodom, ali su sovjetske i zapadne podmornice špijunirati jedni druge, lovi i priprema za rat s dovoljno vatrena moć koja bi mogla uništiti civilizaciju kao što to znamo. To je bio rat u skrivanju, u kojem su špijuni imali bolju taktičku prednost. Slika tekstu: Tihi rat: Bitke ispod razine mora na Viasat HistorySlika tekstu: Tihi rat: Bitke ispod razine mora na Viasat History
Ovaj rasvijetliti dva dijela serije puna je svjedok iz prve ruke će vam omogućiti nevjerojatan uvid u zahtjevnom život na brodu tih smrtonosnih strojeva. I također ćete vidjeti impresivne obnove i arhivska građa koja će oživjeti podmornicu hajka špijunski operaciju koja je uvela u svijet na rubu nuklearnog rata. Nakon više od 40 godina, ovaj sastanak Hladnog rata, strogo čuvana tajna.
Dokumentarac mini serija Tihi rat: Bitke ispod razine mora u četvrtak 7. i 14. kolovoz 2014 u 20:00 sati na Viasat History.
Izvor: Viasat
Share this video :

Objavi komentar

Hvala sto ste komentirali nas blog posjetite nas opet

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. satelit-antena - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger